Informatie Coronavirus (COVID-19)

Laatste update: 20 mei 2020

Naar aanleiding van de overheidsmaatregelen ter bestrijding van het Corona virus, is Jumpsquare Rijswijk, net als alle Jumpsquare trampolineparken in Nederland, vooralsnog gesloten.

Relevante updates zullen wij via deze pagina met u delen. Mocht de informatie op deze pagina uw vraag niet beantwoorden, dan verzoeken wij u om zo veel mogelijk per e-mail contact op te nemen. Wegens het grote aantal vragen zijn wij momenteel telefonisch lastig bereikbaar, wij hopen op uw begrip.

Wij zullen er samen met u ons best voor doen om alle reeds gedane reserveringen voor zowel Vrij Jumpen, arrangementen (zoals kinderfeestjes en bedrijfsuitjes) en lessen opnieuw in te plannen, zodra er duidelijkheid is over de datum waarop de parken weer open kunnen gaan. Op het moment dat daar meer duidelijkheid over is, nemen wij per email of per telefoon contact met u op, zodat we de nieuwe reservering in overleg met u opnieuw in kunnen plannen. Op dit moment hoeft u dus zelf geen contact met ons op te nemen voor het verplaatsen van uw reservering. Wij kunnen helaas geen geld teruggeven voor reserveringen die reeds gemaakt zijn.

Over de lessen van de lopende cursus JUMPSCOOL worden de deelnemers separaat via e-mail geïnformeerd. Voor de nieuwe JUMPSCOOL cursus die eind maart zou starten geldt dat deze op een later moment zal starten en zodra wij met zekerheid weten wanneer we weer open kunnen, wordt de planning hiervoor gemaakt en gecommuniceerd via social media en per email aan de cursisten die zich hier reeds voor ingeschreven hebben.

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en u snel weer te mogen verwelkomen in ons park.


FAQ

 • Wanneer gaan jullie weer open?
  Dat is afhankelijk van de maatregelen die de overheid neemt. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Zodra we weten wanneer onze parken weer open kunnen, zullen we dat communiceren en kan er weer gereserveerd worden.
 • Ik heb al een jumpsessie geboekt, maar jullie zijn gesloten. Wat nu?
  Wij zullen er samen met u ons best voor doen om alle reeds gedane reserveringen voor uw jumpsessie opnieuw in te plannen, zodra er duidelijkheid is over de datum waarop de parken weer open kunnen gaan. Op het moment dat daar meer duidelijkheid over is, nemen wij per email of per telefoon contact met u op, zodat we de nieuwe reservering in overleg met u opnieuw in kunnen plannen. Op dit moment hoeft u dus zelf geen contact met ons op te nemen voor het verplaatsen van uw reservering.
 • Krijg ik mijn geld terug voor een reservering die wegens de sluiting niet door kon gaan?
  Zodra we zeker weten wanneer we weer open gaan, zullen we voor alle reeds gereserveerde Jumpsessies, JumpParty’s, arrangementen, cursussen en lessen in overleg met u nieuwe reserveringen inplannen. Wij kunnen helaas geen geld teruggeven voor reserveringen die reeds gemaakt zijn.  
 • Ik heb een Feestje geboekt, kan deze (kosteloos) geannuleerd worden?
  Wij zullen er samen met u ons best voor doen om alle reeds gedane reserveringen voor feestjes en arrangementen opnieuw in te plannen, zodra er duidelijkheid is over de datum waarop de parken weer open kunnen gaan. Op het moment dat daar meer duidelijkheid over is, nemen wij per email of per telefoon contact met u op, zodat we de nieuwe reservering in overleg met u opnieuw in kunnen plannen.
 • Ik heb een boeking voor een Jump Party staan, wanneer is het bekend of dit door kan gaan?
  Dat is op dit moment lastig te zeggen, aangezien wij afhankelijk zijn van de maatregelen die door de overheid genomen worden. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Zodra we weten wanneer we weer open kunnen en er dus weer JumpParty’s plaats kunnen vinden, zal dat op deze pagina gecommuniceerd worden.
 • Ik heb een 3-maanden Fitness abonnement, maar kan de laatste maand niet gaan door de sluiting. Wordt dit gecompenseerd?
  Ja, wij zullen dit voor u compenseren. Wanneer u een JumpFitness abonnement heeft, kunt u de gemiste lessen inhalen zodra we weer geopoend zijn.
 • Wanneer worden de overgebleven JumpScool lessen ingehaald?
  Over de lessen van de lopende cursus JUMPSCOOL worden de deelnemers separaat via e-mail geïnformeerd. De planning van de nieuwe cursusreeks zal via onze website, via onze social media en per email aan de huidige cursisten worden gecommuniceerd.
 • Wanneer start de nieuwe JumpScool reeks?
  De JUMPSCOOL cursus die in week 14 zou starten, zal op een later moment starten. Ook hiervoor geldt, zodra wij met zekerheid weten wanneer we weer open kunnen, wordt de planning hiervoor gemaakt en gecommuniceerd op deze pagina en per email aan de cursisten die zich reeds ingeschreven hebben.


Nieuws van Jumpsquare Rijswijk


Volg ons: