Halloween

jsq-halloween-social.jpg

HALLOWEEN JUMP!

Durf jij een hele avond te jumpen tussen zombies en vampiers? Prove it tijdens de Halloween Jump bij Jumpsquare! Op vrijdag 11, 18 en 25 en donderdag 31 oktober verandert de Jump Arena in een Scary Jump Zone vol met duistere wezens! Trek je engste Halloweenoutfit* aan en doe mee met alle griezelige activiteiten. Vanaf 21:00 uur begint het Extra Scary Hour en zullen er Evil Jump Masters worden losgelaten in de arena. Zorg dat je op tijd weet te ontsnappen!


Hoe te Reserveren?

  1. Klik op de 'Reserveer je Jumpsessie' button hieronder
  2. Reserveer Club-Jumping op vrijdag 11, 18, 25 oktober of donderdag 31 oktober voor de Halloween Jump!
  3. Durf jij de Scary Zone te betreden?

Reserveer je Jumpsessie
*Kledingvoorschriften
Om ook tijdens Halloween Jump de veiligheid van onze gasten te kunnen waarborgen, zijn er verschillende regels van toepassing. Via deze weg willen wij je nogmaals wijzen op de kledingvoorschriften die ook vanavond gelden.Om ook tijdens Halloween Jump de veiligheid van onze gasten te kunnen waarborgen, zijn er verschillende regels van toepassing. Via deze weg willen wij je nogmaals wijzen op de kledingvoorschriften die ook vanavond gelden.

  1. Neem geen harde of scherpe voorwerpen mee op de trampolines, maar berg deze veilig op.
  2. Tijdens het jumpen is het niet toegestaan om losse kleding- stukken te dragen zoals capes, maskers, mutsen en brillen.
  3. Outfits worden voor het betreden van de Jump Arena gecontroleerd door ons personeel, indien de kleding niet gepast is of schade aan de trampolines aan kan richten, behoudt het personeel zich het recht om bepaalde accessoires of kleding- stukken te verbieden.

Nieuws van Jumpsquare Rijswijk


Volg ons: