Wat is jumpen?

Wat is jumpen?

Jumpen is het springen op trampolines met allerlei tricks, soms zelfs in combinatie met een balspel. Jumpsquare brengt jumpen naar een hoger niveau. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We hebben een groot trampoline park met een Freestyle area van tientallen aaneengeschakelde trampolines en een 16 meter lange tumblingbaan. Op deze tumblingbaan kun je allerlei tricks oefenen. Ook vind je bij ons een grote BigAirBag om in te vallen en een spectaculalire 'Walk on-wall'. Hoe hoog spring jij tegen de muur naar boven? Naast het balanceren op de slackline (een gespannen lijn) kun jij je ook uitleven op de Trapeze. 

Bekijk alle ACTIVITEITEN

boy-1.jpg

Jumpen is bij Jumpsquare in Rijswijk dus niet alleen maar op een trampoline springen. De oorsprong van Jumpen ligt in Amerika en daar zijn trampolineparken al enorm populair. De combinatie van JUMP - SPORT - FUN - TRICKS spreekt iedereen aan.

Het jumpen gebeurt uiteraard onder het toeziend oog van onze Jump Masters. Zij letten niet alleen op je veiligheid, maar laten je ook graag zien hoe je nog hoger springt of vettere moves maakt.

Een sportief uitje

Een Jumpsessie is per half uur te boeken. Je kunt kiezen of je 30, 60, 90 of 120 minuten wilt komen jumpen. Wil je weten wanneer je kunt komen Jumpen? Klik hier voor de Tijden & Tarieven. Direct je Jumpsessie reserveren? Klik op onderstaande link.

Reserveer nu je Jumpsessie

Nieuws van Jumpsquare Rijswijk


Volg ons: