Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is Jumpen?

Jumpen is het springen op trampolines. Jumpsquare brengt Jumpen echter naar een hoger niveau. De mogelijkheden van Jumpen zijn eindeloos. Jumpsquare biedt een grote Fun Area (aaneengeschakelde trampolines) en Powertrampolines (durf jij het aan?). Ook vind je bij ons een Slackline (balanceren op een gespannen lijn boven een foampit) en nog veel meer.

Voor wie (niet)?

Jumpen bij Jumpsquare is in principe voor iedereen! Jumpen is echter wel een intensieve en fysiek zware bezigheid. Het is dan ook niet toegestaan om te gaan Jumpen met een medische conditie die kan leiden tot letsel bij jezelf of bij anderen. Hieronder valt ook zwangerschap. Jumpsquare biedt professionele trampolines, die geschikt zijn voor personen tot 130 kilo. De minimale leeftijd voor het betreden van de trampolines is 7 jaar. Nog geen 7 jaar? Kom dan naar Mini-Jump op woensdagmiddag, zaterdag- en zondagochtend en in de vakanties elke ochtend.

Hoelang van tevoren moet ik aanwezig zijn?

We raden je aan om een halfuur van tevoren aanwezig te zijn. Zo heb je genoeg tijd om je bandje en sokken te ontvangen, om te kleden en instructies te krijgen.

Kan ik op elk tijdstip springen?

Elk half en heel uur starten de Jumpsessies. Elke Jumpsessie duurt een half- tot twee uur. Je kunt meerdere Jumpsessies reserveren.

Wat voor sokken draag ik tijdens het springen?

Voor de veiligheid draag je tijdens het springen speciale Jumpsquare anti-slip sokken. De sokken krijg je gratis (behalve bij de Mini-Jump).

Wat voor kleding moet ik aan doen tijdens het springen?

Je springt het beste in gemakkelijke kleding. Trek kleding aan waarin je soepel beweegt en waar geen knopen en ritsen aanzitten. Denk aan een sportoutfit, joggingbroek en T-shirt.

Als ik alleen wil kijken, zijn daar dan ook kosten aan verbonden?

Bij Jumpsquare heb je vrij uitzicht over het gehele trampolinepark en kun je kosteloos in ons horeca gedeelte verblijven.

Mag ik een bril dragen tijdens het springen?

Een bril dragen is toegestaan. De kans bestaat dat de bril beschadigt tijdens het jumpen. Het dragen van een bril is op eigen risico.

Hebben jullie kluisjes om mijn waardevolle spullen in te bewaren?

Ja, wij hebben kluisjes waar je al je spullen in kan opbergen.

Kan ik Jumpsquare afhuren?

Ja, stuur een e-mail naar: reserveringen@jumpsquarerijswijk.nl voor meer informatie.

Ben ik verplicht om online te reserveren?

Ja, vooraf online reserveren is verplicht.

Mag ik mijn eigen eten & drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen eten & drinken mee te nemen. In onze horeca hebben we een uitgebreid aanbod.

Hebben jullie wifi?

Ja, bij ons is overal wifi aanwezig.

Is er een gewichtslimiet?

Wij hebben een gewichtslimiet van 130 kg.

Kan ik springen terwijl ik zwanger ben?

Nee, voor de veiligheid van moeder en kind is het niet toegestaan om te springen als je zwanger bent.

Krijg ik korting als ik vaker spring?

Ja! Je kunt bij onze receptie een 10- rittenkaart aanschaffen, de kaart is onbeperkt geldig en niet persoonsgebonden. Er zijn 10-rittenkaarten voor sessies van 60 en 90 minuten jumpen. 

Zijn er ook lessen?

Jumpsquare heeft zowel JumpSCool lessen als Trampofitness lessen. Meer informatie over de JumpSCool lessen en de Trampofitness lessen vind je op onze website onder het menu Activiteiten.

 

Nieuws van Jumpsquare Rijswijk


Volg ons: